Sony Xperia 5 are prețul dezvăluit pe plan european; Va sosi la precomandă într-un bundle special

1.336 ori
<b>Sony Xperia 5 are prețul dezvăluit pe plan european; Va sosi la precomandă într-un bundle special</b>Săptămâna trecută la IFA 2019 Sony şi-a anunţat noul flagship, pe Xperia 5. La acel moment nu aflam preţul său, dar ştiam că va exista un bundle cu căştile Sony WF-1000XM3 cu anulare a zgomotului de fond

Săptămâna trecută la IFA 2019 Sony şi-a anunţat noul flagship, pe Xperia 5. La acel moment nu aflam preţul său, dar ştiam că va exista un bundle cu căştile Sony WF-1000XM3 cu anulare a zgomotului de fond. Telefonul se poate precomanda de azi şi se livrează la început de octombrie pe teritoriu european. 

Costă 800 euro, cel puţin acesta este preţul cerut de magazinul oficial Sony din Franţa. Francezii menţionează un termen de livrare de 2 octombrie şi oferă la pachet o pereche de căşti WF-1000XM3, care ar valora 250 de euro separat. Doar primii 125 de cumpărători au parte de ofertă.

Şi Sony Germania are o ofertă similară, dar la 850 euro. Magazinul Sony din Olanda oferă doar telefonul la 800 euro, fără căşti. Xperia 5 încă nu a apărut şi la alte magazine europene Sony. Ca idee, Xperia 1 a debutat 895 de euro în România prin Orange prin iunie. V-am prezentat un hands on cu terminalul cel nou aici şi l-am numit "demn de numele Compact" şi etalând un ecran OLED promiţător, de 6.1 inch, chiar dacă doar Full HD şi nu 4K precum cel de pe Xperia 1.

Cele 3 camere foto de 12 MP de pe Xperia 1 sunt prezente şi aici, doar că modulul a fost mutat din centru spre stânga. Avem și procesor Snapdragon 855 la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×