IFA 2019: Sony Xperia 5 Hands-on - Flagship demn de titulatura "Compact", cu 3 camere și ecran OLED

1.797 ori
<b>IFA 2019: Sony Xperia 5 Hands-on - Flagship demn de titulatura "Compact", cu 3 camere și ecran OLED</b>În cele câteva ore pe care le-am petrecut zilele trecute la târgul de tehnologie IFA 2019 din Berlin am avut ocazia să îl văd și pe Sony Xperia 5, un telefon ce a primit și un hands-on rapid la fața locului. Este mai mic și mai compact

În cele câteva ore pe care le-am petrecut zilele trecute la târgul de tehnologie IFA 2019 din Berlin am avut ocazia să îl văd și pe Sony Xperia 5, un telefon ce a primit și un hands-on rapid la fața locului. Este mai mic și mai compact decât Xperia 1 și nu era deloc greșit dacă japonezii îl lansau sub denumirea de Xperia 1 Compact. Cum se prezintă acesta la design și ce noutăți aduce aflați mai jos! 

Sony Xperia 5

Ce am remarcat în primul rând este că telefonul a devenit mai compact, asta dacă e să îl compar direct cu Xperia 1. Este mai ușor să îl ții în mână și nu mai pare o "telecomandă" precum fratele său de 6.5 inch. Diagonala scade la 6.1 inch și rezoluția oferită în cazul de față este FHD+, păstrându-se aceleași margini de sus și josul ecranului, fără a-și face apariția vreun decupaj sau orificiu în ecran.

O altă diferență vizuală se remarcă în spate acolo unde camera foto triplă apare în colțul din stânga sus și nu central ca la modelul anterior. Se păstrează același setup de camere foto de pe Xperia 1, de la senzorul selfie de 8 mpx și până la cele 3 camere din spate (12 mpx OIS + 12 mpx telephoto + 12 mpx ultrawide). Are și scanner de amprente lateral, 6 GB RAM, 128 GB stocare și slot microSD.

Xperia 5 vine cu difuzoare stereo, certificare IP65/68 și baterie de 3140 mAh cu încărcare la 18W. Sosește pe albastru, negru, roșu și gri, iar prețul este în continuare o enigmă. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×