Sony Xperia 20 își dezvăluie posibilele dotări hardware; Lansarea așteptată în cadrul IFA 2019

1.207 ori
<b>Sony Xperia 20 își dezvăluie posibilele dotări hardware; Lansarea așteptată în cadrul IFA 2019</b>În această toamnă se pare că japonezii de la Sony au în plan și lansarea de telefoane mid-range, un exemplu fiind Xperia 20 - device care astăzi își dezvăluie o parte dintre dotările. Trebuie spus că acestea sunt specificații

În această toamnă se pare că japonezii de la Sony au în plan și lansarea de telefoane mid-range, un exemplu fiind Xperia 20 - device care astăzi își dezvăluie o parte dintre dotările. Trebuie spus că acestea sunt specificații posibile și că momentan nu avem nici o confirmare că așa va arăta pachetul hardware în realitate.

Sony Xperia 20

Potrivit site-ului sumahinfo.com, varianta japoneză de Sony Xperia 20 va sosi cu ecran FHD+ de 6 inch, tehnologie IPS LCD și va păstra raportul 21:9. Un procesor Snapdragon 710 se va afla la interior și pe piață vom găsi la vânzare variante cu 4 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 6 GB RAM + 128 GB stocare flash.

Specificații Sony Xperia 20:

  • Display: 6 inch, FHD+, IPS LCD, 21:9
  • Procesor: Snapdragon 710
  • Cameră foto spate: 12 + 12 mpx
  • Configurații: 4 GB RAM + 64 GB stocare / 6 GB RAM + 128 GB stocare
  • Dimensiuni: 158 x 69 x 8.1 mm 

Sunt dezvăluite și detalii despre camera foto, astfel că în spate am primi un setup dual de 12 + 12 mpx. Încă nu este clar ce va face al doilea senzor de aici, variantele fiind un senzor ultra-wide, unul bokeh sau unul pentru zoom optic. Telefonul de față măsoară 158 x 69 x 8.1 mm în grosime și ajunge la 9.8 mm în zona protuberanței foto din spate. 

Acestea fiind spuse, așteptăm ca în perioada următoare să vedem randări ale telefonului din partea @onleaks! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×