Sony Xperia C4 se afișează într-o nouă imagine; se remarcă și prezența blițului frontal

813 ori
<b>Sony Xperia C4 se afișează într-o nouă imagine; se remarcă și prezența blițului frontal</b>Acum ceva timp pe web aveam ocazia să vedem c&acirc;teva fotografii live ce dezvăluiau un nou model Sony cu bliț frontal. Astăzi, device-ul &icirc;n cauză denumit Xperia C4 are parte de o nouă scăpare, acesta afiș&acirc;ndu-se &icirc;ntr-o imagine...

Acum ceva timp pe web aveam ocazia să vedem câteva fotografii live ce dezvăluiau un nou model Sony cu bliț frontal. Astăzi, device-ul în cauză denumit Xperia C4 are parte de o nouă scăpare, acesta afișându-se într-o imagine randată care oferă o privire mai detaliată asupra design-ului său.

Din câte putem vedea, telefonul va sosi cu un senzor frontal destul de mare însoțit de bliț LED, o carcasă din policarbonat și buton de power/unlock metalic similar cu cel întâlnit pe terminalele high-end Xperia.

Potrivit ultimelor zvonuri, Sony Xperia C4 urmează a fi lansat oficial în luna mai sau la început de iunie. Telefonul va sosi cu interfața standard adoptată de Sony și cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. De asemenea, vor fi disponibile mai multe variante de culori, ca și acest turcoaz din imaginea de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×