Tableta Samsung Galaxy Tab A 9.7 va sosi în Germania la un preț de 299 euro

813 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab A 9.7 va sosi în Germania la un preț de 299 euro</b>La mijlocul lunii trecute sud-coreenii de la Samsung dezvăluiau două noi tablete din gama Galaxy Tab A, și anume modelul de 9.7 inch, respectiv pe cel de 8 inch. Astăzi aflăm că versiunea de 9.7 inch va fi comercializată pe piața din Germania...

La mijlocul lunii trecute sud-coreenii de la Samsung dezvăluiau două noi tablete din gama Galaxy Tab A, și anume modelul de 9.7 inch, respectiv pe cel de 8 inch. Astăzi aflăm că versiunea de 9.7 inch va fi comercializată pe piața din Germania începând cu luna mai la un preț de 299 euro (WiFi) / 349 eur (LTE).

Acest model beneficiază de dotări destul de slabe ca și un display cu rezoluție 1024 x 768 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB RAM (WiFi) / 2 GB RAM (LTE), și 16 GB spațiu intern de stocare cu posiblitatea de extindere a memoriei prin intermediul unui card microSD de până la 128 GB.

Alte dotări includ o baterie de 6.000 mAh, GPS, Bluetooth 4.1 și o cameră foto principală de 5 megapixeli. Se remarcă totodată un senzor frontal de 2 megapixeli și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×