Sony Xperia D2403 Își dezvăluie specificațiile prin intermediul testului benchmark GFXBench

962 ori
<b>Sony Xperia D2403 Își dezvăluie specificațiile prin intermediul testului benchmark GFXBench</b>Iată că un nou terminal Xperia a fost zărit de curând în bazele de date ale testului benchmark GFXBench, mai precis modelul numit Sony Xperia D2403. Acesta va fi un device ce va sosi cu dotări destul de modeste și cu un preț accesibil odată...

Iată că un nou terminal Xperia a fost zărit de curând în bazele de date ale testului benchmark GFXBench, mai precis modelul numit Sony Xperia D2403. Acesta va fi un device ce va sosi cu dotări destul de modeste și cu un preț accesibil odată lansat pe piață.

Sony Xperia D2403 va include un display qHD de 4.4 inch cu rezoluție 540x960, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 tactat la 1.2 GHz, un GPU Adreno 305, 1 GB de memorie RAM, 16 GB de stocare și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

De asemenea, acest nou terminal va dispune atât de o cameră foto de 8 megapixeli care poate filma la 1080p, cât și de o cameră secundară de 0.3 megapixeli. Pe partea de conectivitate, Sony Xperia D2403 va dispune de NFC și Bluetooth.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×