Sony Xperia E1 Dual disponibil de astăzi și În România prin intermediul evoMAG și Quickmobile!

1.488 ori
<b>Sony Xperia E1 Dual disponibil de astăzi și În România prin intermediul evoMAG și Quickmobile!</b>Unul dintre cele mai atractive terminale mini ale anului trecut, și anume Xperia E, a primit de curând un succesor mult mai bine dotat care a ajuns și în România prin intermediul retailerilor. După ce într-un articol precedent vă informam că...

Unul dintre cele mai atractive terminale mini ale anului trecut, și anume Xperia E, a primit de curând un succesor mult mai bine dotat care a ajuns și în România prin intermediul retailerilor. După ce într-un articol precedent vă informam că terminalul a intrat într-un program de precomandă, iată că acesta este acum în stoc și poate fi astfel cumpărat fie de pe evoMAG.ro, fie de pe Quickmobile.ro, la un preț de aproximativ 600 lei.

Sony Xperia E1 Dual dispune după cum sugerează și numele de un slot dual-sim și de un procesor dual-core Snapdragon 200 tactat la 1.2 GHz. Printre lista de specificații mai regăsim un display de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, 512 MB RAM, 4 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto de 3 megapixeli ce nu dispune de bliț LED.

Sony Xperia E1 Dual disponibil de astăzi și În România prin intermediul evoMAG și Quickmobile!

Telefonul impresionează prin sticla aplicată pe display, componentă similară cu cea regăsită pe terminalele flagship Sony ca și Xperia Z2. De asemenea, Xperia E1 Dual vine la pachet cu un difuzor ce promite o putere totală de 100 dB, putând fi astfel clasat ca fiind un telefon muzical.

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×