Sony Xperia E4g Unboxing: upgrade binevenit pentru modelul low end E4, cu un nou CPU şi un ecran mai mic (Video)

1.336 ori
<b>Sony Xperia E4g Unboxing: upgrade binevenit pentru modelul low end E4, cu un nou CPU şi un ecran mai mic (Video)</b>Cu puţin timp &icirc;n urmă am realizat unboxingul lui Sony Xperia E4, dar avem &icirc;n teste &icirc;n acelaşi timp şi modelul Xperia E4g, un mic upgrade pentru E4. Acesta primeşte unboxing mai jos, cu menţiunea că aceasta e o versiune de test,...

Cu puţin timp în urmă am realizat unboxingul lui Sony Xperia E4, dar avem în teste în acelaşi timp şi modelul Xperia E4g, un mic upgrade pentru E4. Acesta primeşte unboxing mai jos, cu menţiunea că aceasta e o versiune de test, fără accesorii oficiale la pachet.

Produsul a fost anunţat la puţin timp după E4, doar câteva săptămâni şi debutează în magazine în această lună. Sony Xperia E4g costa în jur de 129 euro şi este tot un model din gama mid/low end de la Sony. Handsetul măsoară 10.8 mm în grosime, fiind deci puţin mai gros decât E4, care măsura 10.5 mm. El aduce şi o carcasă din plastic de mai bună calitate, cu o textură ce aminteşte de cauciuc în spate.

Sony Xperia E4g unboxing

Xperia E4g cântăreşte cu aproape 10 grame mai puţin decât modelul sau înrudit şi probabil cel mai important upgrade e suportul pentru conectivitate 4G LTE. Ecranul e acum mai mic, având o diagonală de 4.7 inch în loc de 5 inch, iar procesorul MediaTek MT6582 a fost înlocuit cu un MediaTek MT6732 ceva mai puternic. În rest dotările rămân la fel, inclusiv Android 4.4.4, 1 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD, camera de 5 MP în spate şi frontală de 2 MP.

Si rezolutia qHD a ramas intactă, iar panoul e tot un IPS LCD.  Revenim cu o recenzie pentru ambele modele cât de curând.

Sony Xperia E4g prețuri actualizate:

Sony Xperia E4g Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×