Acer abTouchPhone e un prototip de telefon de birou cu tableta integrată

882 ori
<b>Acer abTouchPhone e un prototip de telefon de birou cu tableta integrată</b>Se pare că implicarea celor de la Acer &icirc;n zona de tablete şi handseturi nu &icirc;i opreşte să producă şi prototipuri ale unor device-uri ce pot părea... "expirate". Acer ar dori să reinventeze telefonul fix, sau mai bine zis telefonul de...

Se pare că implicarea celor de la Acer în zona de tablete şi handseturi nu îi opreşte să producă şi prototipuri ale unor device-uri ce pot părea... "expirate". Acer ar dori să reinventeze telefonul fix, sau mai bine zis telefonul de birou, dacă ne luăm după imaginea de mai jos.

Acest prototip poartă numele de Acer abTouchPhone şi este un telefon fix pentru birouri, cu funcţie de videoconferinţa şi o tabletă integrată în corpul său. Astfel, utilizatorii au la dispoziţie un ecran touch de mari dimensiuni şi un difuzor impresionant în zona inferioară. Terminalul rulează Android şi probabil include şi o cameră frontală video high end pentru videoconferinţe HD.

Acer abTouchPhone

În loc de funcţia speed dial standard, acum putem accesa o listă completă de contacte şi apăsa un buton virtual pentru a trimite un mesaj, porni o convorbire sau apel video. Acest model afişează şi ştiri şi vine şi cu funcţii de instant messaging. O parte din designul clasic de telefon fix a fost păstrat, cu acel receptor în partea stângă. Să fie acesta viitorul secretariatului la birouri?

Acer abTouchPhone e un prototip de telefon de birou cu tableta integrată

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×