Telefoanele Sony ce vor fi actualizate la Android Nougat scapă într-o listă dintr-un slide oficial

1.573 ori
<b>Telefoanele Sony ce vor fi actualizate la Android Nougat scapă într-o listă dintr-un slide oficial</b>Dăm astăzi peste un leak mai special ce interesează utilizatorii de terminale Sony recente, leak ce constă într-un slide fotografiat dintr-o prezentare oficială a japonezilor. Este vorba despre o listă a smartphone-urilor Sony ce vor beneficia în perioada

Azi avem o scăpare legată de actualizările Android Nougat ale telefoanelor Sony, ce apare dintr-o sursă cu iz oficial şi anume un slide dintr-o prezentare. E drept că ştiam cam ce modele ar urma să primească acest release de la Sony, dar nu aveam şi o perioadă clară... până azi.

Plan update Sony

Sony Slovacia e sursa scăpării şi confirmă că Xperia X Performance şi XZ vor fi primele care vor primi Android Nougat în perioada lunii octombrie. Xperia X şi Xperia X Compact vor avea parte de actualizare în noiembrie. Apoi a treia rundă de actualizări vine în decembrie, pentru gama Xperia Z5, Xperia Z3+ şi Z4 Tablet. Totul se încheie cu ciclul 4, la început de 2017, când modelele Xperia XA şi Ultra vor avea şi ele parte de noul Android.

Sony se mişca binişor cu aceste actualizări, dacă evident le va livra la timp şi mă întreb cum rămâne totuşi cu modelele din seria Xperia M de exemplu, care nu aveau dotări chiar rele. Poate şi Xperia Z2 ar merita actualizarea şi nişte modele mai vechi de tablete... sau măcar un pachet software de consolare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×