Sony Xperia Honami Mini deja subiect de speculații! Apare sub numele de cod Ray 3

Autor:  | Publicat în:  Sony 914 ori
<b>Sony Xperia Honami Mini deja subiect de speculații! Apare sub numele de cod Ray 3</b>Nici nu s-a lansat Sony Xperia Honami încă și deja se discută despre o variantă Mini a sa. Vă reamintesc că acest cameraphone de 20 de megapixeli va debuta în septembrie la IFA 2013 și am avut deja o serie de scăpări legate de terminal. în...

Nici nu s-a lansat Sony Xperia Honami încă și deja se discută despre o variantă Mini a sa. Vă reamintesc că acest cameraphone de 20 de megapixeli va debuta în septembrie la IFA 2013 și am avut deja o serie de scăpări legate de terminal. în schimb, e prima oară când auzim despre un Honami Mini.

Apărut în acest weekend sub numele de cod Ray 3, terminalul a fost confirmat de către comunitatea de fani Sony Esato. Sursa scăpării afirma că handsetul va avea un ecran de 4.3 inch cu rezoluție HD, un procesor Snapdragon 800 de 2.3 GHz, care pare cam puternic pentru un handset cu numele de Mini în coadă.

Alte dotări includ și 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD și în mod bizar și o cameră de 20.7 megapixeli cu Sony G Lens și BIONZ. și bateria e impresionantă pentru un terminal atât de mic, având o capacitate de 2400 mAh. Acest device va sosi la final de an și are rolul de concura cu iPhone 5S, fiind foarte puternic pentru un smartphone Android Mini.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×