Iată și iPhone-ul 5S cu carcasă aurie, acum În primele imagini

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.496 ori
<b>Iată și iPhone-ul 5S cu carcasă aurie, acum În primele imagini</b>Chiar ieri vă spuneam că analistul Mingchi Kuo, celebru pentru predicțiile sale precise considera că Apple ne va oferi un model de iPhone 5S cu 128 GB memorie internă și o variantă aurie a handsetului. Ei bine acea variantă aurie a apărut acum pe...

Chiar ieri vă spuneam că analistul Mingchi Kuo, celebru pentru predicțiile sale precise considera că Apple ne va oferi un model de iPhone 5S cu 128 GB memorie internă și o variantă aurie a handsetului. Ei bine acea variantă aurie a apărut acum pe web în imaginile de mai jos.

Imaginile vin de la un blog din Franța, care afirmă că acesta ar fi următorul iPhone în versiune aurie. Nu avem vreo metodă de a confirma autenticitatea fotografiilor, mai ales că în ziua de azi există companii care se ocupă cu vopsirea handseturilor în tot soiul de nuanțe, inclusiv auriu. Pentru cei atenți la detalii, amplasarea șuruburilor din spatele acestui handset se potrivește cu scăpările de până acum.

Iată și iPhone-ul 5S cu carcasă aurie, acum În primele imagini

Evident după varianta de culoare aurie va sosi și un iPhone 5S aurit, suflat cu metal prețios și împodobit cu pietre prețioase. Până acolo mai avem totuși, mai ales că handsetul nici nu a fost anunțat încă. îl așteptam luna viitoare, pe 10 septembrie, în cadrul unui eveniment Apple, asta dacă zvonurile sunt reale.

Iată și iPhone-ul 5S cu carcasă aurie, acum În primele imagini

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×