Filmul Jobs dezamăgește cu Încasări de sub 7 milioane de dolari la debut

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.316 ori
<b>Filmul Jobs dezamăgește cu Încasări de sub 7 milioane de dolari la debut</b>înainte de toate trebuie menționat că biografiile, fie ele și cele ale oamenilor carismatici nu au parte de un box office prea bun. Este și cazul filmului despre viața lui Steve Jobs lansat în weekendul trecut, care a adus încasări de sub 7...

înainte de toate trebuie menționat că biografiile, fie ele și cele ale oamenilor carismatici nu au parte de un box office prea bun. Este și cazul filmului despre viața lui Steve Jobs lansat în weekendul trecut, care a adus încasări de sub 7 milioane de dolari.

Pelicula a debutat pe 2381 ecrane și o găsiți și în România în cinematografe începând de miercuri. Distribuitorul filmului cu Ashton Kutcher în rol principal spera că această producție să aducă 8 sau chiar 9 milioane de dolari în primul său weekend. De remarcat și faptul că Jobs trebuia să debuteze undeva în aprilie, dar lipsa unui marketing eficient a dus la o amânare până în august.

în ultimele luni filmul a fost afectat și de criticile aduse de Steve Wozniak, co-fondator Apple, care afirmă că povestea din film nu e cea reală. Fanii Apple probabil că nu au apreciat acest lucru, iar mulți cinefili au aruncat o privire și pe site-urile de review-uri, astfel că spre exemplu pe Rotten Tomatoes filmul are nota 2.

în ciuda acestor probleme, filmul a avut un buget de 12 milioane de dolari și l-ar putea depăși și obține profit, dacă punem la socoteală și DVD-urile și drepturile de televizare. între timp Sony lucrează la un alt film despre Steve Jobs, unul cu buget mai mare și scris de Aaron Sorkin, omul din spatele lui The Social Network.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×