Sony Xperia M4 Aqua şi tableta Xperia Z4 îşi fac apariţia în imagini hands on proaspete

1.227 ori
<b>Sony Xperia M4 Aqua şi tableta Xperia Z4 îşi fac apariţia în imagini hands on proaspete</b>Dacă Sony nu va aduce la MWC 2015 flagshipul Xperia Z4, ei bine cel puţin c&acirc;teva terminale midrange interesante vom vedea cu siguranţă. Printre ele se numără şi Sony Xperia M4 Aqua, care are parte de o scăpare mai jos. &nbsp; Terminalul a...

Dacă Sony nu va aduce la MWC 2015 flagshipul Xperia Z4, ei bine cel puţin câteva terminale midrange interesante vom vedea cu siguranţă. Printre ele se numără şi Sony Xperia M4 Aqua, care are parte de o scăpare mai jos.

Terminalul a mai apărut în leakuri în ultimele zile, de obicei cu specificaţii la pachet, dar azi vedem şi imagini. Acesta va fi un model cu carcasa rezistenta la apă de nouă generaţie, care nu mai foloseşte capace pentru portul microUSB. Acest trend ar urma să fie adoptat pe telefoanele Sony Xperia din 2015, se pare. Designul sau aminteşte de cel al lui Xperia Z3, ceea ce nu e neapărat un lucru rău.

Pe Xperia M4 Aqua îl aşteptam la MWC 2015, dotat cu un display HD de 5.2 inch, 2 GB RAM, camera de 13 MP în spate şi camera frontală de 5 MP. El va rula Android 5.0 Lollipop folosindu-se de un CPU Snapdragon 610 şi 16 GB stocare. Ca bonus avem şi o scăpare a lui Xperia Z4 Tablet, care aduce cu Xperia Z2 Tablet, dar că acum jackul audio se afla în zona superioară.

Xperia Z4 Tablet

Terminalul ar urma să ruleze Lollipop, să fie foarte subţire şi să aducă o cameră puternică şi un ecran de 10 inch cu rezoluţie Quad HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×