Sony Xperia mini pro a primit Android 4.0 ICS alături de Xperia mini, Xperia active, Live with Walkman

1.669 ori
<b>Sony Xperia mini pro a primit Android 4.0 ICS alături de Xperia mini, Xperia active, Live with Walkman</b>Unul dintre puținele telefoane Android cu tastatură qwerty culisantă a primit 4.0 Ice Cream Sandwich. Este vorba despre Xperia mini pro. Ar trebui să-l primiți via OTA și nu ar strica să faceți o verificare. &nbsp; Au mai primit Android 4.0 și...

Unul dintre puținele telefoane Android cu tastatură qwerty culisantă a primit 4.0 Ice Cream Sandwich. Este vorba despre Xperia mini pro. Ar trebui să-l primiți via OTA și nu ar strica să faceți o verificare.

Au mai primit Android 4.0 și Xperia mini, Xperia active și Live with Walkman. Se poate spune că Sony a încheiat procesul de update la cea mai nouă versiune Android pentru toate telefoanele Xperia lansate în 2011. Au avut un calendar de update de care s-au ținut și uite că la mijlocul lui 2012 se poate instala 4.0 ICS pe toate modelele Xperia de anul trecut.

Aveți vreun model Sony Xperia și nu ați instalat Android 4.0? Vă aștept răspunsurile în secțiunea de comentarii. Apropo, singurul Xperia din 2011 care nu a primit noul soft este Xperia Play. Păcat că nu s-au străduit mai tare. Sunt sigur că se putea instala și asta ținând cont că sunt telefoane ca HTC Desire C cu procesor de 600 MHz, 512 MB RAM care au primit 4.0 din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×