HTC Desire V și Desire VC - telefoane ieftine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich

2.583 ori
<b>HTC Desire V și Desire VC - telefoane ieftine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich</b>HTC nu o duce prea bine în ce privește vânzările telefoanelor și nici măcar seria One nu a scos compania din panta descendentă. Speranțele lor se leagă și de cele două smartphone-uri ieftine ce tocmai au fost prezentate. &nbsp; Numele lor este...

HTC nu o duce prea bine în ce privește vânzările telefoanelor și nici măcar seria One nu a scos compania din panta descendentă. Speranțele lor se leagă și de cele două smartphone-uri ieftine ce tocmai au fost prezentate.

Numele lor este HTC Desire V și Desire VC. Primul este dual-sim și reprezintă o premieră pentru compania taiwaneză. Desire VC reprezintă modelul identic, dar pentru piața chineză cu conectivitate CDMA/ EVDO.

Să vedem ce oferă HTC Desire V:

Smartphone
Date tehnice
HTC Desire V
Ecrandisplay capacitiv de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli și 16 milioane culori, Sense UI 4.0
ProcesorSingle core Qualcomm MSM7227A Snapdragon la 1 GHz
Memorie512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB
GPUAdreno 200
Sistem de operareAndroid 4.0 Ice Cream Sandwich
Conectivitate3G, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, microUSB, GPS, jack de 3.5 mm
Cameră foto și video5 Megapixeli, autofocus, LED flash, fără cameră frontală
Baterie-
Greutate114 gr.
Grosime9.3 mm

Ca hardware mi-a amintit de LG Optimus L7. Sunt identice procesorul, memoria RAM, acceleratorul grafic, spațiul de stocare. Sper ca HTC să fi optimizat Android 4.0 pentru aceste specificații tehnice mai bine decât LG.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×