Sony Xperia SL confirmat pe site-ul oficial Sony, listat drept "sosește În curând"

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.094 ori
<b>Sony Xperia SL confirmat pe site-ul oficial Sony, listat drept "sosește În curând"</b>Sony Xperia SL, urmașul lui Xperia S a fost deja confirmat de scurgeri de informații în ultima vreme și urmează să îl vedem prezentat oficial la IFA 2012 la finalul acestei luni. Sony va prezenta acest terminal împreună cu alți nou veniți...

Sony Xperia SL, urmașul lui Xperia S a fost deja confirmat de scurgeri de informații în ultima vreme și urmează să îl vedem prezentat oficial la IFA 2012 la finalul acestei luni. Sony va prezenta acest terminal împreună cu alți nou veniți precum Xperia J, Xperia Mint, Hayabusa și eventual acel zvon numit Xperia X.

Revenind la Xperia SL, site-ul oficial Sony listează acum acest produs cu mențiunea "sosește în curând". Singurul upgrade pe care îl aduce terminalul este la nivel de procesor, oferind un Snapdragon S3 dual core de 1.7 GHz, deci mai rapid decât cel de pe Xperia S. în plus, terminalul de 4.3 inch vine în două culori noi: argintiu și roz. De asemenea, el rulează din start Android 4.0 ICS, o evoluție având în vedere că Xperia S a venit pe piața cu Gingerbread.

în rest, toate dotările rămân la fel, inclusiv camera de 12 megapixeli, ecranul HD, 1 GB RAM și 32 GB memorie internă. Terminalul nu dispune de slot microSD și are aceleași 3 funcții speciale ca și Xperia S: suprafața mată anti-murdărire, încărcarea rapidă (10 minute pentru o oră de funcționare) și o bară transparenta în partea inferioară cu simbolurile tastelor capacitive încorporate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×