Allview All TV review - telecomandă care transformă un HDTV Într-un Smart TV, folosind o tabletă (Video)

5.424 ori
<b>Allview All TV review - telecomandă care transformă un HDTV Într-un Smart TV, folosind o tabletă (Video)</b>în această lună Allview a lansat nu doar două telefoane noi, ci și un produs interesant numit All TV. Acesta la prima vedere este o telecomandă, dar e mult mai mult de atât și noi vă prezentăm mai jos recenzia video completă a acestui device....

în această lună Allview a lansat nu doar două telefoane noi, ci și un produs interesant numit All TV. Acesta la prima vedere este o telecomandă, dar e mult mai mult de atât și noi vă prezentăm mai jos recenzia video completă a acestui device. Telecomanda vine la pachet cu un cablu HDMI, cablu pentru încărcare, dongle pentru tabletă și suport pentru tabletă.

Allview All TV costă 250 de lei și haideți să vă explic cum funcționează. Conectați dongle-ul la o tabletă Allview (noi am folosit modelul Allview Alldro 3 Speed), apoi cablul HDMI la tableta și HDTV-ul vostru. Apoi plasați tableta în suportul metalic și apoi porniți telecomanda cu fațete duale pentru a controla terminalul, cu imaginea afișată pe ecranul televizorului. Astfel, ați obtinuit un soi de Smart TV dintr-un HDTV normal, având parte de web browsing pe un ecran mai mare, verificare de mail, Fruit Slice, Angry Birds și orice funcție vă puteți imagina.

Telecomanda are o rază de acoperire de 30 de metri, o durată de funcționare a bateriei de 30 de zile și din păcate suferă la capitolul precizie, după cum se vede și în jocul Fruit Slice. Pe o parte a device-ului avem o serie de butoane și un pad direcțional cu rol de joystick și cu buton central de confirmare a acțiunilor (în genul unui mouse click), iar telecomanda e folosită ca mouse în tandem cu ecranul mare pe care operați. Pe cealaltă parte a lui All TV se afla o tastatură QWERTY, foartet utilă dacă vreți să scrieti o adresa web, un mail sau sa socializați via HDTV + tableta.

Allview All TV

Telecomanda are și butoane speciale pentru Setări, Mail, Calendar și Web Browser, plus butoane pentru volum. Tastatura QWERTY e foarte comodă, setupul acestui produs se face rapid, dar din păcate magazinul Aply Store nu a functionat pentru a testa și aplicația specială All TV. în fine, am reușit să accesăm toate funcțiile de bază ale unui "Smart TV", de la web browsing la jocuri, YouTube, playback video și audio, chiar daca nu suntem posesori de Smart TV. Accesoriul Allview All TV primește o notă de 8 din 10 de la noi și singurul său defect este lipsa de precizie și faptul că necesita atât de multe accesorii, plus faptul că aplicația All TV nu e de găsit.

Pentru cei care se grabesc sa critice produsul, retineti ca noi am apreciat in special conceptul, ideea din spatele acestui device.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×