Imagini cu panoul frontal al lui iPhone 5, acum complet asamblat au ajuns pe web

1.837 ori
<b>Imagini cu panoul frontal al lui iPhone 5, acum complet asamblat au ajuns pe web</b>încă o zi, încă o serie de imagini cu iPhone 5 sau componente ale acestuia. Din câte știm, terminalul va fi prezentat în mai puțin de o lună, deci ar fi cazul să asistăm la scurgeri de informații ceva mai complexe. Un exemplu este imaginea de...

încă o zi, încă o serie de imagini cu iPhone 5 sau componente ale acestuia. Din câte știm, terminalul va fi prezentat în mai puțin de o lună, deci ar fi cazul să asistăm la scurgeri de informații ceva mai complexe. Un exemplu este imaginea de mai jos, care aparent prezintă panoul frontal al terminalului, în varianta complet asamblată.

Fotografiile vin de la UBreakIFix și prezintă un display mai înalt montat pe un panou de display. Din păcate nu avem un ecran real în spatele sticlei, deci nu putem vedea terminalul activat. Asamblarea lasa și câteva spații goale pentru alte componente, în special camera FaceTime, difuzorul pentru convorbiri și senzorul de luminozitate. Deocamdată se confirmă ceea ce am văzut în prealabil și anume faptul că a fost mutată camera frontală și că noul iPhone va fi mai lung decât iPhone 4S.

Se pare și că ecranul va adopta tehnologia in cell touch, care face display-ul mai subțire și încorporează partea de touch aplicată direct pe sticlă. Mai aflăm și că acest nou tip de ecran va avea vizibilitate mai bună în bătaia soarelui și deocamdată rămâne tot un mister ce CPU și camera va folosi iPhone 5. Mă aștept la scăpări mai ample în următoarele zile, dar deocamdată ne mulțumim să știm că acest terminal va suporta probabil conectivitate LTE și o rezoluție de 640 x 1136 pixeli.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×