Sony Xperia SP intră În oferta Vodafone România; Operatorul oferă reduceri de până la 60 de euro la telefoane azi și mâine!

3.228 ori
<b>Sony Xperia SP intră În oferta Vodafone România; Operatorul oferă reduceri de până la 60 de euro la telefoane azi și mâine!</b>Clienții noi sau existenți Vodafone România au parte de vești bune astăzi, de vreme ce un nou smartphone atractiv a intrat în oferta operatorului și avem parte și de câteva reduceri foarte atractive. Noul venit este Sony Xperia SP, despre care...

Clienții noi sau existenți Vodafone România au parte de vești bune astăzi, de vreme ce un nou smartphone atractiv a intrat în oferta operatorului și avem parte și de câteva reduceri foarte atractive. Noul venit este Sony Xperia SP, despre care vă informam în lună martie.

​

Terminalul vine cu camera foto de 8 megapixeli cu senzor Exmor RS și BSI, pentru fotografiere de înaltă calitate în orice condiții de luminozitate. Telefonul este dotat cu display Reality HD de 4.6 inch, NFC și tehnologie Mobile Bravia Engine 2. Xperia SP folosește o carcasă din aluminiu care arăta foarte bine, iar terminalul dispune și de LTE, Bluetooth, radio FM, slot microSD și 1 GB RAM.

Acest model măsoară 9.98 mm în grosime, cântărește 140 de grame și dispune de 8 GB memorie internă. Avem la dispoziție și sonorizare cu surround 3D, slot microSD, o baterie Li-Ion de 2300 mAh, iar noul venit rulează Android 4.1 Jelly Bean. în privința reducerilor, imaginea de mai jos e destul de explicativa și mi se pare o ofertă foarte bună să plătim cu 60 de euro mai puțin pentru un telefon la abonamentele Red 29, Red 45 sau Red 65.

Sony Xperia SP intră În oferta Vodafone România; Operatorul oferă reduceri de până la 60 de euro la telefoane azi și mâine!

​
Rețineți că ofertă cu 60 de euro în minus la preț e disponibilă doar azi și mâine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×