Philips W8510 vine cu o super baterie de 3300 mAh

1.687 ori
<b>Philips W8510 vine cu o super baterie de 3300 mAh</b>Philips se remarcă în universul telefoanelor mobile prin durata lungă de viață a bateriilor telefoanelor sale și nici în epoca smartphone recordurile nu se opresc. Producătorul are acum un nou model, numit Philips W8510, care aduce o carcasă...

Philips se remarcă în universul telefoanelor mobile prin durata lungă de viață a bateriilor telefoanelor sale și nici în epoca smartphone recordurile nu se opresc. Producătorul are acum un nou model, numit Philips W8510, care aduce o carcasă specială și o baterie specială.

Telefonul are un design ergonomic, partea din spate a carcasei ușor curbată și un corp metalizat, fabricat din același aliaj ca și avioanele. Philips W8510 încorporează un procesor quad core de 1.2 GHz, o baterie de 3300 mAh. în ciuda bateriei, se pare că terminalul va fi destul de subțire și mai trebuie să aflați că W8510 va fi dotat cu un ecran HD de 4.7 inch.

Philips W8510 vine cu o super baterie de 3300 mAh

La prima vedere telefonul nu inspiră neapărat un smartphone de top, dar zilele, poate chiar săptămânile de standby pe care le promite sună extrem de bine. Oare când va ajunge Philips și la noi, știut fiind faptul că romanul ține tare mult la durata de viață a bateriei handsetului?

Philips W8510 vine cu o super baterie de 3300 mAh

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×