Sony Xperia XA3 Ultra apare la rândul său în randări, cu ecran generos şi muchii subţiri, cameră duală în spate

2.462 ori
<b>Sony Xperia XA3 Ultra apare la rândul său în randări, cu ecran generos şi muchii subţiri, cameră duală în spate</b>După ce am văzut randări detaliate pentru Xperia L3 și Xperia XA3, astăzi este momentul să îl admirăm și pe Xperia XA3 Ultra într-o serie de astfel de imagini 3D. Materialele vin din partea celebrului @onleaks care a colaborat cu cei de la

După Sony Xperia XA3 şi Xperia L3, care au scăpat în randări în ultimele 24 de ore, îi vine rândul şi lui Xperia XA3 Ultra. De această dată avem de-a face cu un phablet uriaş, cu muchii subţiri ale ecranului şi cameră duală.

Xperia XA3 Ultra

Privind la spate observăm o abordare similară de design cu cea a lui XA3: cameră duală protuberantă orientată orizontal şi cu bliţ deasupra sa. Cititorul de amprente se află lateral acum, iar telefonul a fost randat de către @OnLeaks şi MySmartPrice, care au pus mâna pe fişiere CAD şi schiţe din fabrică ale terminalului. Tot ei au dezvăluit şi randările lui XA3 şi Xperia L3, iar aceste telefoane sunt aşteptate să debuteze în ianuarie la CES 2019 în Las Vegas.

Xperia XA3 Ultra va avea chiar un ecran mai mare decât XA2 Ultra, ajungând la o diagonală de 6.5 inch. Măsoară 167.4 x 73.3 x 8.3 mm, deci creşte în lungime cu 4.4 mm faţă de XA2 Ultra, cel care avea diagonală de 6 inch. Pe de altă parte este mai îngust şi subţire. Noul phablet are port USB Type-C, jack audio de 3.5 mm, rezoluţie Full HD+ şi procesor Snapdragon 660.

Ajunge până la 6 GB RAM şi 64 GB stocare şi vine cu Android 9.0 Preinstalat. Nu ştim ce capacitate a bateriei va avea, dar personal mi-aş dori să fie peste 4000 mAh. Încă nu e clar dacă Sony mai păstrează camera duală din faţa lui XA2 Ultra şi pe acest model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×