Sony Xperia XA3 va fi un alt smartphone cu ecran 21:9; Apare în randări noi cu design actualizat

2.191 ori
<b>Sony Xperia XA3 va fi un alt smartphone cu ecran 21:9; Apare în randări noi cu design actualizat</b>De-abia ce am aflat faptul că japonezii de la Sony au înregistrat marca comercială CinemaWide pe plan european la EUIPO ce este destinată numirii ecranului de pe Xperia XZ4 și iată că mai avem parte de o scăpare în acest sens

De-abia ce am aflat faptul că japonezii de la Sony au înregistrat marca comercială CinemaWide pe plan european la EUIPO ce este destinată numirii ecranului de pe Xperia XZ4 și iată că mai avem parte de o scăpare în acest sens. Este vorba despre randări proaspete pentru Sony Xperia XA3, telefon pe care l-am mai văzut anterior în randări din partea lui @onleaks.

Xperia XA3

Astăzi însă privim asupra unor imagini proaspete dezvăluite de către site-ul german winfuture.de (același din spatele imaginilor recente cu Galaxy S10), care scot la iveală un look ceva mai diferit. Spre deosebire de randările anterioare, aici vedem că marginea de jos dispare și avem muchii foarte înguste pe 3 laturi în vreme ce zona superioară își păstrează dimensiunile generoase.

Este o abordare foarte ciudată din punct de vedere al design-ului mai ales din cauza formatului îngust și a zonei superioare care pare extremă în comparație cu muchia slim de jos. Sursa din spatele imaginilor noi nu are detalii despre dotări, astfel că cele anterior auzite rămân în picioare: ecran 5.9 inch cu aspect 21:9, 4 GB RAM + 64 GB stocare, baterie 3500 mAh și scanner de amprente lateral.

Va avea cameră de 23 + 8 mpx în spate și port USB-C la bord. Mai mult ca sigur lansarea are loc la MWC 2019! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×