Sony Xperia L3 apare în randări, cu o cameră duală şi cititor de amprente lateral

1.631 ori
<b>Sony Xperia L3 apare în randări, cu o cameră duală şi cititor de amprente lateral</b>Iată că pe lângă randările asociate lui Xperia XA3 pe care le-am văzut în urmă cu doar câteva ore, pe web își fac apariția și randări pentru un alt telefon pregătit de către japonezi și anume Xperia L3. Acesta are o cameră duală în spate

La câteva ore după ce Sony Xperia XA3 a scăpat pe web în randări detaliate, iată că apare la orizont şi Sony Xperia L3. Atât modelul XA3, cât şi cel L3 sunt aşteptate să debuteze la anul la CES 2019, în Las Vegas. Hai să vedem ce ne rezervă noul terminal entry level.

Xperia L3

Este din nou o scăpare marca @OnLeaks, aka Steve Hemmerstoffer, redactor Nowehereelse.fr, care pune mereu mâna pe schiţa telefoanelor nelansate încă. Cum acest modele sunt aşteptate în ianuarie, realizarea sa este impresionantă. Nu la fel de impresionant este telefonul, ci mai degrabă generic ca design. Măcar are o cameră duală cu orientare verticală, nu orizontală, precum ciudăţenia de pe Xperia XA3.

Ca şi Xperia XA3, Xperia L3 face trecerea la un panou 18:9, mai alungit şi cu rezoluţie HD+ probabil. Diagonala este de 5.7 inch şi aş vedea acest model concurând cu un Moto G6 sau Moto G6 Play. Designul este unul destul de pătrăţos şi masiv, justificat poate de o baterie generoasă la interior. 

Avem port USB Type-C aici şi un scanner de amrpente integrat lateral de această dată, între butoanele de volum şi cel Power. Carcasa este realizată din policarbonat glossy, conform sursei. Dacă Xperia XA3 nu mi s-a părut absolut deloc arătos, acest model mi se pare ceva mai tolerabil la sub 800 de lei să zicem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×