Sony Xperia XZ3 apare în presupuse fotografii hands-on; Se afișează cu o cameră duală în spate

1.174 ori
<b>Sony Xperia XZ3 apare în presupuse fotografii hands-on; Se afișează cu o cameră duală în spate</b>Deși la apariția primelor leak-uri pentru Sony Xperia XZ3 ne declaram rezervați cu privire la posibilul debut al telefonului atât de rapid după Xperia XZ2, iată că acum ajungem în punctul în care avem parte și de fotografii hands-on scăpate

Cu toate că Sony Xperia XZ2 a debutat oficial în această primăvară pe piață, se pare că japonezii se pregătesc deja pentru introducerea unui model succesor. Este vorba despre Xperia XZ3 care în urmă cu aproximativ o săptămână ni s-a prezentat prin intermediul unei liste de specificații online și care acum se afișează și într-o serie de fotografii hands-on care la prima vedere par a fi autentice.

Xperia XZ3

Imaginile sosesc din partea site-ului sumahoinfo.com și vedem în cazul de față un design similar celui folosit pe Xperia XZ2, diferența fiind prezența unei camere duale în spate. Acest setup dual-camera are senzorii foto separați și nu integrați în același modul precum avem pe XZ2 Premium și la prima vedere nu este o abordare tocmai spectaculoasă.

Xperia XZ3

Observăm și în cazul de față un ecran cu aspect 18:9, difuzoarele stereo frontale și la general un corp cu dimensiuni apropiate de cele ale predecesorului. La nivel hardware vor fi realizate câteva schimbări, astfel că pe modelul de bază se va oferi 6 GB RAM și nu doar 4 GB RAM precum pe XZ2. Altă noutate ar fi reprezentată de către o baterie puțin mai mare și de camera duală de 19 + 12 mpx din spate.

Xperia XZ3

Motivul lansării unui upgrade minor precum acesta la scurt timp de la debutul lui XZ2 este greu de înțeles, mai ales în situația în care Sony vorbea despre o reorganizare a modului în care își desfășoară activitatea în zona smartphone și despre cum nu a făcut mai repede trecerea către elementele moderne precum ecranul 18:9.

Poate un XZ3 cu design stilizat și alte dotări mai impresionante era așteptat cu mai mult interes de către public, dar așa avem doar un soi de hibrid între XZ2 și XZ2 Premium.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×