Sony Xperia Z4 se afișează într-o imagine de presă ce pare a fi oficială

1.562 ori
<b>Sony Xperia Z4 se afișează într-o imagine de presă ce pare a fi oficială</b>Printre smartphone-urile de tip flagship pe care le mai așteptăm &icirc;n acest an de la producătorii consacrați, se numără și Sony Xperia Z4, un terminal care va aduce mai multe schimbări la nivel hardware dec&acirc;t la capitolul design. După...

Printre smartphone-urile de tip flagship pe care le mai așteptăm în acest an de la producătorii consacrați, se numără și Sony Xperia Z4, un terminal care va aduce mai multe schimbări la nivel hardware decât la capitolul design. După ce în zilele trecute am admirat fotografii live cu terminalul, cât și unele cu o husă pregătită pentru acesta, acum se dezvăluie și o imagine de presă ce pare a fi oficială.

Materialul vizual sosește prin intermediul unei pagini de Facebook, care după nume ne-ar putea da de înțeles că este una oficială, deși nu este cazul! Este vorba de Sony Georgia, pagină ce a publicat imaginea de mai sus, care pare a fi pregătită pentru presă.

Printre diferențele remarcate la acest model în comparație cu Xperia Z3, se numără design-ul difuzoarelor în stil Xperia Z2, cât și grosimea ceva mai mică a carcasei (vezi aici). Pe partea de specificații, Sony Xperia Z4 ne va aduce un display FHD de 5.1 inch, un procesor Snapdragon 810, 3 sau 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 20.7 megapixeli și carcasă uni-body.

Luând în seamă toate aceste scăpări din ultimul timp, ne-am putea aștepta ca lansarea noului Xperia să aibă loc mult mai curând.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×