Sony Xperia Z5 comparat cu iPhone 6 Plus, Galaxy S6, Xperia Z3 şi LG G4 în primele mostre foto

4.561 ori
<b>Sony Xperia Z5 comparat cu iPhone 6 Plus, Galaxy S6, Xperia Z3 şi LG G4 în primele mostre foto</b>Unul dintre aspectele pe care abia aşteptam să &icirc;l testăm la telefoanele din gama Xperia Z5 e cu siguranţă camera. Trecerea la un nou senzor de 23 megapixeli deja sună bine şi azi avem ocazia să vedem mostre foto comparative &icirc;ntre...

Unul dintre aspectele pe care abia aşteptam să îl testăm la telefoanele din gama Xperia Z5 e cu siguranţă camera. Trecerea la un nou senzor de 23 megapixeli deja sună bine şi azi avem ocazia să vedem mostre foto comparative între Galaxy S6, Xperia Z3, LG G4, iPhone 6 Plus şi evident Sony Xperia Z5.

Noul Xperia integrează un senzor Exmor RS de 23 de megapixeli cu autofocalizare rapidă, în doar 0.03 secunde. Primim şi o lentilă F/2.0, care nu impresionează neapărat pe lângă cea F/1.8 de pe LG G4. Noul senzor măsoară 1/2.3 inch şi foloseşte un sistem phase detection, popular pe terminalele Samsung din ultimul an spre exemplu. Sony a mai inclus şi tehnologie de pe camerele sale Alpha aici.

Xperia Z5 vine şi cu Sony Super Resolution, un nou tip de zoom care păstrează claritatea imaginii neatinsă. E vorba despre examinarea cadrului şi căutarea unor modele de pixeli, cu un algoritm special. Sony afirma că puteţi folosi zoom până la 5x fără scădere a calităţii. Şi pentru că ne axăm pe mostre în acest articol, cea mai mare diferenţă între mostrele listate este cea între Xperia Z3 şi Xperia Z5, semn al progresului făcut de Sony.

Fotografiile cu Sony Xperia Z5 aduc culori realiste şi sunt ceea ce am putea numi "vibrante", bine iluminate si clare. Detaliile arată excelent. Camera ajunge pe la 12800 ISO şi e capabilă şi de captură video 4K. E interesant că la comparaţie atunci când a fost fotografiată acea maşină, ea a ieşit roz la mai toate telefoanele, dar cu Xperia Z5 a ieşit roşie. Şi revenind la fotografia cu acea fată de mai sus, e şocantă diferenţa între iPhone 6 Plus şi Xperia Z5, net în favoarea modelului Sony, în vreme ce iPhone-ul generează o captură gălbuie. De remarcat și diferența pozitivă și foarte evidentă în favoarea lui Xperia Z5, comparativ cu Sony Xperia Z3, în toate mostrele!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×