Sony Xperia Z comparat cu Galaxy Note II și Google Nexus 4 la captura video (Video)

1.724 ori
<b>Sony Xperia Z comparat cu Galaxy Note II și Google Nexus 4 la captura video (Video)</b>Despre Sony Xperia Z se tot discuta încă de când a fost anunțat la CES 2013, acest model fiind unul dintre flagship-urile Android ale anului care chiar promit să ajungă un hit. Ei bine, acum a fost analizată camera sa de 13.1 megapixeli, fiind...

Despre Sony Xperia Z se tot discuta încă de când a fost anunțat la CES 2013, acest model fiind unul dintre flagship-urile Android ale anului care chiar promit să ajungă un hit. Ei bine, acum a fost analizată camera sa de 13.1 megapixeli, fiind comparată captura să video cu cea realizată cu Galaxy Note II și Nexus 4.

Site-ul francez FrAndroid ne poartă într-un tur nocturn al Parisului, realizând capturi video low light cu aceste 3 terminale. Xperia Z stă cel mai bine, în vreme ce Note II mi se pare că stă foarte bine la captura audio, reproducând fiecare detaliu cât de mic și fiecare sunet, iar Nexus 4, ei bine el se afla pe locul 3 din 3. Sony Xperia Z folosește un senzor Sony Exmor RS și e capabil de HDR (high dynamic range) la captura video. Xperia Z iese în evidență prin faptul că e capabil de o captură mai detaliată decât celelalte modele, iar autofocalizarea sa sta mai bine decât a lui Note II.

La Note II imaginea este ușor suprasaturata și luminozitatea este, dacă pot spune așa excesivă pentru o filmare nocturnă. Sony Xperia Z ne oferă o imagine mai realistă, în vreme ce Nexus 4 nu prea egalizează bine luminile și umbrele și uneori nu se disting prea bine imaginile. Totuși am remarcat la modul de captură HDR pe Xperia Z faptul că cerul arata puțin nerealist și are o tentă de mov... nu vi se pare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×