HTC devine partener oficial UEFA Champions League și UEFA Europe League; HTC One confirmat, tablete noi menționate În parteneriat!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.167 ori
<b>HTC devine partener oficial UEFA Champions League și UEFA Europe League; HTC One confirmat, tablete noi menționate În parteneriat!</b>Mulțumită unui pont de la @emiltoma_av aflăm că HTC a devenit partener oficial UEFA, implicându-se în UEFA Champions League și Europa League și furnizând telefoane și TABLETE celor din competiții. Am scos în evidență tablete, deoarece HTC nu...

Mulțumită unui pont de la @emiltoma_av aflăm că HTC a devenit partener oficial UEFA, implicându-se în UEFA Champions League și Europa League și furnizând telefoane și TABLETE celor din competiții. Am scos în evidență tablete, deoarece HTC nu are în acest moment un model nou de tableta, deci probabil e vorba de terminale de nouă generație.

Observați și în imaginea de mai sus faptul că reclame la HTC One au început deja să apară la meciuri din Champions League, precum cel de aseară dintre Celtic și Juventus. Fiindcă sunt menționate tabletele, îmi vine greu să cred că e vorba de HTC Flyer sau Jetstream, deci mă aștept ca HTC să anunțe o tabletă nouă cât de curând. în urmă cu un an se vehiculau informații despre un astfel de device quad core cu nume de cod Quattro. Acesta nu s-a mai materializat, dar ar putea sosi în acest an.

Parteneriatul dintre UEFA și HTC se desfășoară pe 3 ani, până în sezonul 2014/2015 și include și Super Cupa UEFA, Finală Champions League Feminin și finală Cupei UEFA la Futsal. Vă reamintim că HTC are un eveniment oficial organizat pe 19 februarie, în cadrul căruia ar putea prezenta HTC M7/One și poate și o nouă tableta. Dacă nu, atunci ne rămâne MWC 2013 începând de la finalul săptămânii viitoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×