Samsung Galaxy Tab 3 Își face din nou apariția, de această dată În 9 versiuni certificate DLNA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.020 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 3 Își face din nou apariția, de această dată În 9 versiuni certificate DLNA</b>Autoritățile care acordă certificările oficiale pentru conectivitate în cazul terminalelor mobile sunt o sursă excelentă de scăpări și scurgeri de informații legate de terminale nelansate încă. Astăzi aflăm noi detalii despre Samsung Galaxy...

Autoritățile care acordă certificările oficiale pentru conectivitate în cazul terminalelor mobile sunt o sursă excelentă de scăpări și scurgeri de informații legate de terminale nelansate încă. Astăzi aflăm noi detalii despre Samsung Galaxy Tab 3, o tabletă care se zvonea că va fi lansată la MWC 2013, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Galaxy Tab 3 a primit certificare pentru tehnologia DLNA și se pare că vor exista 9 versiuni ale acestei serii de tablete. Avem terminalul Galaxy Tab 3 de 10.1 inch, cu numele de cod GT-P52xx, apoi versiunea de 7 inch cu nume de cod GT-P32xx și Gaaxy Tab 3 Plus, cu codul GT-P82xx. Despre această din urmă versiune am aflat că ar putea veni cu un display de 2560 x 1600 pixeli și ar putea fi noua tableta flagship a producătorului sud-coreean.

Fiecare variantă de tableta are la rândul său 3 versiuni de conectivitate: WiFi, WiFi + 3G și WiFi + 3G/LTE. Nu m-ar mira și că Galaxy Tab 3 Plus să ne surprindă cu un procesor Exynos 5 Octa, dar aceasta este doar o speculație, deci nu trebuie să o luați de bună. Rămâne de văzut dacă Samsung va aștepta în umbra pentru a lovi fix când se lansează iPad 5 sau va lansa mai devreme aceste produse.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×