Sony Xperia Z Ultra e acum oficial: phablet rezistent la apă, cu ecran Triluminous de 6.44 inch (Video)

3.145 ori
<b>Sony Xperia Z Ultra e acum oficial: phablet rezistent la apă, cu ecran Triluminous de 6.44 inch (Video)</b>După îndelungi speculații, zvonuri și scurgeri de informații, astăzi Sony Xperia Z Ultra a fost prezentat oficial în cadrul unui eveniment organziat în Asia. Se pare că Sony a dorit să se grăbească și nu a mai avut răbdare până la...

După îndelungi speculații, zvonuri și scurgeri de informații, astăzi Sony Xperia Z Ultra a fost prezentat oficial în cadrul unui eveniment organziat în Asia. Se pare că Sony a dorit să se grăbească și nu a mai avut răbdare până la evenimentul de pe 4 iulie, din Paris.

Terminalul este cu adevărat unul masiv și puternic, cu procesor quad core Snapdragon 800 cu frecvența de 2.2 GHz și un display Triluminous de 6.44 inch. Tehnologia Triluminous este împrumutată de la noile televizoare Sony și aduce o rezoluție Full HD pe acest panou. Dotările acestui nou phablet includ 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD, 4G LTE și suport pentru voce HD.

Sony Xperia Z Ultra e acum oficial: phablet rezistent la apă, cu ecran Triluminous de 6.44 inch (Video)

Gadgetul dispune de o cameră de 8 megapixeli cu senzor Exmor RS și HDR, iar acest device măsoară doar 6.5 mm în grosime. Ca de obicei, Sony ne oferă un Xperia rezistent la apă și dotat cu o carcasă din sticlă. Evident, acest model e puțin cam masiv, cu o greutate de 212 grame și pentru cei care se întreabă, da acest handset realizează și apeluri.

Sony Xperia Z Ultra anuntat oficial!

Xperia Z Ultra rulează Android 4.2.2 cu interfața personalizata Xperia și la interior găsim o baterie de 3000 mAh. Produsul se va lansa în trimestrul 3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×