Sony Xperia Z Ultra testat În benchmark-ul Quadrant; Snapdragon 800 nu iese În evidență comparativ cu Snapdragon 600!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.604 ori
<b>Sony Xperia Z Ultra testat În benchmark-ul Quadrant; Snapdragon 800 nu iese În evidență comparativ cu Snapdragon 600!</b>După cum bine știți, ieri Sony a prezentat oficial phabletul Xperia Z Ultra, cu diagonală de 6.44 inch. Ei bine, cei de la Mobile Geeks s-au aflat la fața locului și au realizat rapid un benchmark pe acest device. &nbsp; E vorba despre faimosul...

După cum bine știți, ieri Sony a prezentat oficial phabletul Xperia Z Ultra, cu diagonală de 6.44 inch. Ei bine, cei de la Mobile Geeks s-au aflat la fața locului și au realizat rapid un benchmark pe acest device.

E vorba despre faimosul Quadrant, în care phabletul obține un scor de 12.684, destul de apropiat de scorurile lui HTC One și Samsung Galaxy S4 ~12.400. Rețineți că Xperia Z Ultra vine cu procesor quad core Snapdragon 800 și observați că diferența față de Snapdragon 600 de pe One și Galaxy S4 nu e foarte mare. în acest moment unele dintre cele mai bune rezultate din rândul terminalelor Android le obține tot Tegra 4 și scoruri admirabile are și procesorul Intel dual core de pe Lenovo K900.

Revenind la Sony Xperia Z Ultra, terminalul a ajuns la FCC, unde a primit aprobarea după câteva runde de teste. Phabletul primește suport LTE, este rezistent la apă și praf, vine cu ecran cu rezoluție Full HD, camera de 8 megapixeli și 16 GB memorie internă. Display-ul este unul de tip Triluminous, iar device-ul rulează Android 4.2 Jelly Bean.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×