Huawei Honor 3 Își face apariția În imagini; Huawei produce și modele din gama midrange

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.463 ori
<b>Huawei Honor 3 Își face apariția În imagini; Huawei produce și modele din gama midrange</b>Huawei s-a remarcat în ultimele zile prin declarații războinice ale CEO-ului, care a luat la ținta pe Apple și vrea să ajungă mai sus decât gigantul din Cupertino. Ei bine, iată că după modelul Ascend P6, compania ne oferă și un terminal ceva...

Huawei s-a remarcat în ultimele zile prin declarații războinice ale CEO-ului, care a luat la ținta pe Apple și vrea să ajungă mai sus decât gigantul din Cupertino. Ei bine, iată că după modelul Ascend P6, compania ne oferă și un terminal ceva mai slab dotat decât un flagship.

E vorba despre Huawei Honor 3, care a nu a avut parte de o lansare oficială încă, dar care este prezentat într-o serie de imagini ajunse pe web. Honor 3 e practic o combinație a designului lui Honor 2 și Ascend P6, la prima vedere. Handsetul nu e totuși la fel de subțire precum anorexicul P6 și nici la fel de scump.

Huawei Honor 3 Își face apariția În imagini; Huawei produce și modele din gama midrange

Avem de-a face cu un telefon cu ecran HD de 4.7 inch, procesor quad core Huawei K3V2 de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 8 GB memorie internă și o cameră de 8 sau 13 megapixeli. Cumva acest model mă face să mă gândesc la un rival pentru LG Optimus L9 II... Huawei Honor 3 va rula Android 4.2.2, cu obișnuita interfața Emotion aplicată peste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×