Sony Xperia Z unboxing: scoatem din cutie primul telefon Full HD testat la Mobilissimo.ro! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 6.222 ori
<b>Sony Xperia Z unboxing: scoatem din cutie primul telefon Full HD testat la Mobilissimo.ro! (Video)</b>Prezentat la CES 2013 și admirat la MWC 2013 Sony Xperia Z ne-a sosit în teste prin amabilitatea celor de la Sony România. Așteptam cu mult interes acest telefon, mai ales că el promite pe zona de cameră și vine cu un ecran Full HD, fiind de altfel...

Prezentat la CES 2013 și admirat la MWC 2013Sony Xperia Z ne-a sosit în teste prin amabilitatea celor de la Sony România. Așteptam cu mult interes acest telefon, mai ales că el promite pe zona de cameră și vine cu un ecran Full HD, fiind de altfel și primul telefon 1080p pe care îl testam la Mobilissimo.ro.

între timp produsul a apărut și în oferta eMAG.ro, unde are prețul de 2.649 lei. Handsetul măsoară 7.9 mm în grosime, cântărește 146 de grame și vine într-o cutie destul de compactă, în care găsim manualele, cablul USB, încărcătorul și o pereche de căști cu design original. Sony Xperia Z are parte de certificare IP57, fiind rezistent la apă și praf. Puteți scufunda acest handset în apă la o adâncime de un metru timp de 30 de minute, iar pentru a-l proteja de apă toate porturile și sloturile sunt acoperite cu capace.

Sony Xperia Z unboxing

Ecranul telefonului este un TFT capacitiv touch de 5 inch, cu rezoluție 1920 x 1080 și cu tehnologie Sony Mobile Bravia Engine 2. Display-ul e protejat de sticlă rezistenta la zgârieturi, iar alte dotări includ un slot microSD, plasat discret lateral, ca și slotul microSIM, foarte bine ascuns lângă butonul metalic On/Off. Handsetul vine cu 16 GB memorie internă, 2 GB RAM și un procesor quad core Snapdragon S4 Pro. Spatele lucios al acestui model ne-a surprins și ne-a amintit de Nexus 4.

Camera de 13 megapixeli din spate va fi interesant de testat în zilele următoare și vom reveni cu detalii, benchmark-uri și teste!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×