Google și autoritatea de brevete MPEG LA au ajuns la o Înțelegere În privința codecurilor video VP8

Autor:  | Publicat în:  Google 702 ori
<b>Google și autoritatea de brevete MPEG LA au ajuns la o Înțelegere În privința codecurilor video VP8</b>Google și compania de licențiere MPEG LA au ajuns la o înțelegere cu privire la drepturile asupra tehnologiilor VP8. Astfel, codecurile video VP8 vor fi disponibile către publicul de masă și vor fi adoptate în toate serviciile video. &nbsp;...

Google și compania de licențiere MPEG LA au ajuns la o înțelegere cu privire la drepturile asupra tehnologiilor VP8. Astfel, codecurile video VP8 vor fi disponibile către publicul de masă și vor fi adoptate în toate serviciile video.

Aceasta mutare sprijină și dezvoltarea lui VP9, care a început deja. în urma înțelegerii cu MPEG LA, Google a primit licența atât pentru VP8, cât și pentru tehnologiile de compresie video VPx mai vechi. Gigantul motoarelor de căutare are și posibilitatea de a sublicentia aceste brevete diferiților furnizori de servicii video.

Dorința celor de la Google este ca VP8 să fie noul format de video web adoptat ca standard, dacă se poate. Deocamdată nu avem și suma plătită de Google pentru aceste drepturi, dar bănuim că este mare. Câtă vreme se renunța la Flash sau alte tehnologii video web învechite, ne declarăm încântați!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×