Sony Xperia Z1 Mini Își face apariția Într-un pliant Într-o varietate de culori

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.063 ori
<b>Sony Xperia Z1 Mini Își face apariția Într-un pliant Într-o varietate de culori</b>Se pare că și Sony intra în jocul modelelor mini, cu un Sony Xperia Z1 mini pregătit de lansare, sub numele de Z1 f, conform unor surse noi. Debutul va fi unul local prin operatorul NTT DoCoMo, iar mai jos vedeți o broșură promoțională cu noul...

Se pare că și Sony intra în jocul modelelor mini, cu un Sony Xperia Z1 mini pregătit de lansare, sub numele de Z1 f, conform unor surse noi. Debutul va fi unul local prin operatorul NTT DoCoMo, iar mai jos vedeți o broșură promoțională cu noul device.

El este prezentat în variante de culoare neagră, albă, lime și roz. Ce e interesant la acest model e faptul că dotările sale corespund mai degrabă unui flagship decât unui model Mini în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, terminalul vine cu o cameră de 20 MP cu Sony G Lens, același setup de pe Sony Xperia Z1, plus un procesor Snapdragon 800 de 2.2 GHz.

Totuși, handsetul va fi mai compact, având un display 720p de 4.3 inch și o baterie de 2300 mAh. Dotările sale includ și 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Sony Xperia Z1 f va fi rezistent la apă, după cum ne-au obișnuit mai toate modelele noi ale companiei japoneze. Așteptăm acum și o lansare oficială a acestui device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×