Microsoft ar fi cerut celor de la HTC să ofere și Windows Phone că opțiune pe telefoanele Android

1.050 ori
<b>Microsoft ar fi cerut celor de la HTC să ofere și Windows Phone că opțiune pe telefoanele Android</b>Microsoft ar fi încercat să convingă&nbsp;HTC&nbsp;să ofere și Windows Phone ca opțiune secundară pe terminalele Android, conform unor surse apropiate de compania din Redmond. Terry Myerson, șeful segmentului sisteme de operare de la Microsoft ar...

Microsoft ar fi încercat să convingă HTC să ofere și Windows Phone ca opțiune secundară pe terminalele Android, conform unor surse apropiate de compania din Redmond. Terry Myerson, șeful segmentului sisteme de operare de la Microsoft ar fi purtat această discuție cu HTC luna trecută.

Myerson a propus reducerea sau eliminarea taxelor de licență pentru a face acest concept mai atractiv pentru HTC, mai ales că taiwanezii nu au bani de aruncat pe fereastră. Asta arată disperarea Microsoft de a ajunge în buzunarele cât mai multor utilizatori, chiar și drept OS secundar pe un handset pe care lumea îl știe drept model Android.

Microsoft are o cotă de piață de 3.7% în zona smartphone și se pare că nu le ajunge doar Nokia pentru a se promova. Deja șansele să mai vedem vreodată un telefon Samsung cu Windows Phone sunt mici și nici HTC nu pare a pregăti noi modele. Săptămâna trecută Steve Ballmer și alți oficiali MS au făcut o vizită la Beijing, unde au semnat câteva acorduri cu firme locale.

Asta înseamnă că Huawei și ZTE ne vor oferi în continuare modele Windows Phone, dacă mă întrebați pe mine, dar cum rămâne cu HTC?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×