Sony Xperia Z2 ar putea fi amânat până În mai, deși e disponibil la precomandă deja!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.418 ori
<b>Sony Xperia Z2 ar putea fi amânat până În mai, deși e disponibil la precomandă deja!</b>Cu câteva zile în urmă vă informam că telefonul flagship Sony Xperia Z2 e disponibil la precomandă la unii dintre retailerii de la noi. Ei bine iată că acest handset ar putea fi amânat până în luna mai, conform unor noi informații. &nbsp;...

Cu câteva zile în urmă vă informam că telefonul flagship Sony Xperia Z2 e disponibil la precomandă la unii dintre retailerii de la noi. Ei bine iată că acest handset ar putea fi amânat până în luna mai, conform unor noi informații.

Surse anonime ale celor de la Coolsmartphone au confirmat o amânare a telefonului, care va sosi în săptămâna ce începe pe 28 aprilie. Asta înseamnă că Samsung va avea un avans bun, de vreme ce al său Galaxy S5 ajunge în magazine pe 11 aprilie. HTC One M8 ar trebui să debuteze marți, pe 25 martie oficial și să ajungă în magazine foarte curând.

Mulți retaileri și operatori oferă precomenzi pentru Xperia Z2 în afară începând cu data de 28 martie. Nu avem vreun motiv pentru amânare și speram să nu fie ceva legat de producția handsetului, de ecran, de memorie sau de protecția contra apei. Marea întrebare e: ce veți alege între Xperia Z2, HTC One M8 sau Galaxy S5?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×