O tabletă misterioasă de 10.5 inch Își face apariția Într-un test benchmark; aceasta ar putea fi produsă de Samsung

683 ori
<b>O tabletă misterioasă de 10.5 inch Își face apariția Într-un test benchmark; aceasta ar putea fi produsă de Samsung</b>De curând, o tabletă misterioasă ce vine la pachet cu tehnologia LTE și-a făcut apariția în cadrul unui teste benchmark care scoate la iveală un procesor Exynos 5420 și un GPU Mali-T628. Aceste componente oferă un indiciu cu privire la faptul...

De curând, o tabletă misterioasă ce vine la pachet cu tehnologia LTE și-a făcut apariția în cadrul unui teste benchmark care scoate la iveală un procesor Exynos 5420 și un GPU Mali-T628. Aceste componente oferă un indiciu cu privire la faptul că tableta misterioasă ar putea fi un model Samsung.

Totodată, aflăm că aceasta poartă numele de cod SM-T805, și că va integra un display de 10.5 inch, cu rezoluție 2560x1600 pixeli. Printre lista de specificații mai regăsim 3 GB de memorie RAM, 16 GB de stocare și o cameră principală de 7 megapixeli.

De asemenea, tableta beneficiază și de o cameră secundară de 2 megapixeli, Android 4.4.2 KitKat și tehnologia Amoled. Această tabletă misterioasă s-ar putea dovedi a fi un nou model Galaxy Tab Pro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×