O tabletă misterioasă de 10.5 inch Își face apariția Într-un test benchmark; aceasta ar putea fi produsă de Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 594 ori
<b>O tabletă misterioasă de 10.5 inch Își face apariția Într-un test benchmark; aceasta ar putea fi produsă de Samsung</b>De curând, o tabletă misterioasă ce vine la pachet cu tehnologia LTE și-a făcut apariția în cadrul unui teste benchmark care scoate la iveală un procesor Exynos 5420 și un GPU Mali-T628. Aceste componente oferă un indiciu cu privire la faptul...

De curând, o tabletă misterioasă ce vine la pachet cu tehnologia LTE și-a făcut apariția în cadrul unui teste benchmark care scoate la iveală un procesor Exynos 5420 și un GPU Mali-T628. Aceste componente oferă un indiciu cu privire la faptul că tableta misterioasă ar putea fi un model Samsung.

Totodată, aflăm că aceasta poartă numele de cod SM-T805, și că va integra un display de 10.5 inch, cu rezoluție 2560x1600 pixeli. Printre lista de specificații mai regăsim 3 GB de memorie RAM, 16 GB de stocare și o cameră principală de 7 megapixeli.

De asemenea, tableta beneficiază și de o cameră secundară de 2 megapixeli, Android 4.4.2 KitKat și tehnologia Amoled. Această tabletă misterioasă s-ar putea dovedi a fi un nou model Galaxy Tab Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×