Sony Xperia Z2 Compact apare Într-o serie de imagini pe web, nu prea surprinde

1.412 ori
<b>Sony Xperia Z2 Compact apare Într-o serie de imagini pe web, nu prea surprinde</b>Am luat contact cu Sony Xperia Z1 Compact relativ rapid după lansarea să și trebuie să spun că acesta este în continuare unul dintre cele mai puternice handseturi cu ecran sub 5 inch. Acum el se pregătește de un urmaș, sub forma lui Xperia Z2...

Am luat contact cu Sony Xperia Z1 Compact relativ rapid după lansarea să și trebuie să spun că acesta este în continuare unul dintre cele mai puternice handseturi cu ecran sub 5 inch. Acum el se pregătește de un urmaș, sub forma lui Xperia Z2 Compact, care a ajuns pe web sub forma imaginilor de mai jos.

Imaginile au fost descoperite pe Weibo, faimoasa rețea de socializare din China. Un utilizator cu numele de "scenă" alfred520 a făcut postarea, iar ca și predecesorul său, Xperia Z2 Compact este o versiune mai mică de Xperia Z2, dar probabil cu dotări foarte bune. Deși imaginile nu sunt cele mai clare din lume, s-ar părea că avem parte de un exterior cauciucat aici, la prima vedere.

Sony Xperia Z2 Compact

Speculațiile afirmă că noul venit va avea un display Full HD, procesor Qualcomm și slot microSD, ceea ce ne așteptăm cu toții. Slotul va suporta carduri de 128 GB, iar procesorul ar putea fi un Snapdragon 400, în vreme ce cameră din spate va avea parte de un blitz LED, G Lens și un senzor de 1/2.3 inch de 20.7 megapixeli.

Sony Xperia Z2 Compact

Sony Xperia Z2 Compact​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×