Sony Xperia Z2 numit cel mai bun cameraphone de o autoritate În domeniul fotografiei

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.998 ori
<b>Sony Xperia Z2 numit cel mai bun cameraphone de o autoritate În domeniul fotografiei</b>Site-ul DXOMark este celebru pentru recenziile amănunțite pe care le dedica camerelor, lentilelor și accesoriilor foto, dar și cameraphone-urilor. Ei au testat noul Sony Xperia Z2 lansat la începutul acestui an și l-au plasat pe primul loc în topul...

Site-ul DXOMark este celebru pentru recenziile amănunțite pe care le dedica camerelor, lentilelor și accesoriilor foto, dar și cameraphone-urilor. Ei au testat noul Sony Xperia Z2 lansat la începutul acestui an și l-au plasat pe primul loc în topul telefoanelor cu camera high end.

Xperia Z2 obține un scor de 79 de puncte, cu 2 puncte mai mare decât cel al lui Nokia 808 Pureview, considerat un reper până acum. Xperia Z2 vine cu un senzor CMOS BSI cu mărime de 1/2.3 inch și o rezoluție de 20.7 megapixeli. în plus avem parte de o lentilă Sony G Lens de 27 nm, deschidere F/2.0, iar telefonul este rezistent la apă și destul de subțire la 8.2 mm, aspect care contează mult.

Noul venit aduce în plus față de Xperia Z1 captura video 4K, iar aspectele luate în calcul la notarea acestui produs sunt nivelul de detaliu al fotografiilor și coloritul lor. în plus situațiile low light au fost incluse în testare, iar autofocalizarea rapidă este lăudată și ea de către DXOMark.

Sony Xperia Z2 numit cel mai bun cameraphone de o autoritate În domeniul fotografiei

Nivelul de zgomot e scăzut, iar la capitolul fotografii acest model e la egalitate cu Nokia 808 Pureview, dar peste hituri ca Lumia 1020 sau Galaxy S4. în schimb la filmare acest telefon se află pe locul 3, în spatele lui Xperia Z1 și al camerei GoPro Hero3. Așteptăm și noi acum acest produs în teste pentru a vedea ce poate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×