HTC M8 Ace apare Într-o randare proaspătă, ciudată, pe roșu

1.450 ori
<b>HTC M8 Ace apare Într-o randare proaspătă, ciudată, pe roșu</b>și în aprilie @evleaks&nbsp;e la treabă, oferindu-ne scăpări cu imagini de telefoane nelansate încă. Astăzi e rândul lui HTC M8 Ace, nume care nu ne spune multe, dar handsetul a primit deja o randare mai jos. &nbsp; Zvonuri despre versiuni...

și în aprilie @evleaks e la treabă, oferindu-ne scăpări cu imagini de telefoane nelansate încă. Astăzi e rândul lui HTC M8 Ace, nume care nu ne spune multe, dar handsetul a primit deja o randare mai jos.

Zvonuri despre versiuni derivate de HTC One M8 apăruseră chiar înainte de lansarea acestui terminal. Versiunea Ace de aici apare pe roșu, iar designul aduce destul de mult cu cel al lui M8, inclusiv colțurile rotunjite și logo-ul HTC sub ecran. Vedem că imaginea este blurata, dar se poate distinge nuanța verde a lui HTC Sense 6.0.

Putem specula că acest model e fie o variantă Mini fie una Max a lui M8, sau poate pur și simplu un model mai accesibil ca preț. Cum ar fi ca HTC să înlocuiască carcasa cu una din plastic, să implementeze dotări hardware puțin mai slabe și să scadă prețul cu 200 de euro?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×