Sony Xperia Z2 primește actualizarea la build-ul 23.0.1.A.3.9 În Germania

1.663 ori
<b>Sony Xperia Z2 primește actualizarea la build-ul 23.0.1.A.3.9 În Germania</b>Nu vă bucurați prea devreme, deoarece Sony Xperia Z2 nu a primit încă actualizarea la Android 5.0 Lollipop, dar e pe drumul cel bun, ieri primind un update de firmware. Astfel, telefonul a ajuns la versiunea de build 23.0.1.A.0.167. &nbsp; Aceasta a...

Nu vă bucurați prea devreme, deoarece Sony Xperia Z2 nu a primit încă actualizarea la Android 5.0 Lollipop, dar e pe drumul cel bun, ieri primind un update de firmware. Astfel, telefonul a ajuns la versiunea de build 23.0.1.A.0.167.

Aceasta a fost descoperită în baza de date a operatorului O2 Germania și încă nu e clar dacă acest release va sosi la nivel global. Deocamdată pare vorba de o actualizarea oferită strict de acest operator, deci probabil are de-a face doar cu servicii locale. între timp a apărut un firmware nou și pentru Xperia Z și Xperia ZL și lucrurile par a se mișca rapid la Sony, chiar ieri apărând pe web un preview al lui Android 5.0 pe terminalele Xperia Z.

Codul sursă aferent lui Lollipop a început să fie livrat către producătorii hardware cu câteva zile în urmă, deci mai avem de așteptat până ce el va fi transformat într-un pachet software, care să includă și noutăți specifice fiecărui brand. Bănuiesc că Sony va livra și noi aplicații Walkman, Album și noi elemente de interfață și funcții ale camerei odată cu Android 5.0.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×