Prototipul de iPhone 6 listat pe eBay acum o lună este vândut pentru suma de 11.000 $

Autor:  | Publicat în:  Apple 860 ori
<b>Prototipul de iPhone 6 listat pe eBay acum o lună este vândut pentru suma de 11.000 $</b>Dacă vă amintiți, acum ceva timp prin intermediul unei postări aflam că un prototip de iPhone 6 a ajuns a fi listat pe eBay, licitația ajungând în acel moment la suma de 100.000 $. După ce licitația în cauză a fost închisă de către...

Dacă vă amintiți, acum ceva timp prin intermediul unei postări aflam că un prototip de iPhone 6 a ajuns a fi listat pe eBay, licitația ajungând în acel moment la suma de 100.000 $. După ce licitația în cauză a fost închisă de către platforma online, iată că astăzi aflăm faptul că presupusul prototip a fost până la urmă vândut.

Din câte se pare, posesorul terminalului a fost contactat de către Apple, oficialii companiei informându-l cu privire la faptul că device-ul pe care l-a primit de la operatorul Verizon nu este un prototip, ci doar un device care nu a trecut prin toate stadiile procesului de fabricare din cadrul Foxconn.

Printre detaliile pe care le-am putut observa și din fotografii se numără un port de încărcare de culoare roșie, lipsa inscripțiilor FCC, cât și lipsa sistemului de operare iOS 8. Astfel, printr-o eroare, telefonul a ajuns a fi ambalat și expediat către magazinul Verizon de unde Alex, un oarecare client a ajuns în posesia sa.

De asemenea, aflăm că Apple i-a oferit lui Alex posibilitatea de a alege un iPhone 6 sau un iPhone 6 Plus în schimbul acestuia, dar a preferat să îl listeze din nou pe eBay, modalitate prin care a obținut suma de 11.100$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×