Spy Shop Black Friday 2017

Sony Xperia Z2 se confruntă cu probleme de stoc la debut

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.879 ori
<b>Sony Xperia Z2 se confruntă cu probleme de stoc la debut</b>Dacă livrările inițiale de modele flagship Samsung Galaxy S5 și HTC One M8 au fost bune, se pare că există ceva probleme în tabăra celor de la Sony. Aparent ei se confruntă cu probleme de stoc în cazul lui Sony Xperia Z2, conform unor surse bine...

Dacă livrările inițiale de modele flagship Samsung Galaxy S5 și HTC One M8 au fost bune, se pare că există ceva probleme în tabăra celor de la Sony. Aparent ei se confruntă cu probleme de stoc în cazul lui Sony Xperia Z2, conform unor surse bine conectate la piață.

Samsung a reușit să își aducă modelul de top în 125 de țări și asta fără întârzieri, după debutul în magazine de pe 11 aprilie. Galaxy S5 va fi vândut prin 350 de operatori telecom în 150 de țări în mai, în vreme ce HTC One M8 a ajuns în SUA, UK, Australia, Singapore, China și Taiwan încă de la finalul lunii martie.

în plus, deși și M8 a terminat stocurile în unele țări, ele au fost rapid înlocuite. și LG se descurcă bine cu livrările noului phablet G Pro 2, deci doar Sony are probleme de acest gen cu Xperia Z2. Aparent de vina ar fi o serie de componente care se găsesc greu, iar producătorul japonez ar putea fi forțat să amâne vânzarea acestui terminal pe unele piețe, printre care și SUA și UK.

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×