Sony Xperia Z2 (Sirius) filmat din nou În acțiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.502 ori
<b>Sony Xperia Z2 (Sirius) filmat din nou În acțiune (Video)</b>Sony Xperia D6503 aka Sirius aka Xperia Z2 e subiect de zvonuri de 2 luni deja și în ultimele săptămâni am început să vedem tot mai multe imagini și chiar și clipuri hands on cu acest device. Astăzi aruncăm o privire asupra celui mai lung clip...

Sony Xperia D6503 aka Sirius aka Xperia Z2 e subiect de zvonuri de 2 luni deja și în ultimele săptămâni am început să vedem tot mai multe imagini și chiar și clipuri hands on cu acest device. Astăzi aruncăm o privire asupra celui mai lung clip de până acum, cel de mai jos, care durează 12 minute.

Xperia Z2 este așteptat să debuteze săptămâna viitoare la MWC 2014 și trimisul nostru va fi acolo pentru a realiza o experiență hands on marca Mobilissimo.ro. Revenind la acest video, el a fost realizat de aceeași sursă care a publicat și precedentul hands on săptămâna trecută. Noul venit va rula Android 4.4 KitKat, cu o interfață specifică unui Xperia, care aduce foarte mult cu cea de pe Xperia Z1.

Zvonurile afirmă că noul venit va opta pană la urmă pentru un ecran Full HD de 5.2 inch, deși se vorbea și despre unul 2K la un moment dat. Sub carcasa sa se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 800, 3 GB RAM și 32 GB memorie internă, iar în spate găsim o cameră de 20.7 megapixeli, de această dată cu suport pentru captura 4K.

în acest clip vedeți un periplu prin meniurile telefonului și interfața camerei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×