Nokia X apare Într-o primă imagine promoțională În care domină culoarea verde

Autor:  | Publicat în:  Nokia 810 ori
<b>Nokia X apare Într-o primă imagine promoțională În care domină culoarea verde</b>Astăzi, binecunoscutul contul de twitter @evleaks a postat o primă imagine promoțională ce îl prezintă pe Nokia X. Aceasta este aproape în totalitate dominată de culoarea verde, ceea ce ne duce din start cu gândul la Android. &nbsp; Se așteaptă...

Astăzi, binecunoscutul contul de twitter @evleaks a postat o primă imagine promoțională ce îl prezintă pe Nokia X. Aceasta este aproape în totalitate dominată de culoarea verde, ceea ce ne duce din start cu gândul la Android.

Se așteaptă ca Nokia X să dispună de un display de 4 inch cu rezoluție WVGA, un procesor dual-core de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și o cameră foto de 5 megapixeli cu flash LED. De asemenea, acesta va integra și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Se așteaptă ca Nokia X să fie lansat săptămâna viitoare, pe 24 februarie, zi ce marchează startul show-ului Mobile World Congress 2014. Evenimentul Nokia va avea loc între orele 10:30 - 11:30, ora României.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×