Android 6.0 Marshmallow ajunge acum și pe telefoanele Xperia Z2, Z3 și Z3 Compact

1.495 ori
<b>Android 6.0 Marshmallow ajunge acum și pe telefoanele Xperia Z2, Z3 și Z3 Compact</b>După ce Sony anunța în urmă cu ceva timp sosirea pachetului Android 6.0 Marshmallow pentru telefoanele din seria Z5, iată că de astăzi și posesorii de modele flagship anterioare pot beneficia de actualizarea sistemului de operare. Printre aceste terminale

După ce Sony anunța în urmă cu ceva timp sosirea pachetului Android 6.0 Marshmallow pentru telefoanele din seria Z5, iată că de astăzi și posesorii de modele flagship anterioare pot beneficia de actualizarea sistemului de operare. Printre aceste terminale se numără Xperia Z2, Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact.

Aflăm că este vorba despre următoarele versiuni, modele comercializate pe diferite piețe din SUA, America Latină, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Ucraina: Z2 D6503, Z3 D6603, respectiv Z3 Compact D5803. Așadar, vom mai avea ceva de așteptat până când pachetul software va sosi și pe terminalele vândute pe plan loc.

Cât despre update-ul în sine, ni se comunică faptul că primim versiunea Android 6.0.1 Marshmallow ce include și actualizările de securitate din februarie. Pe lângă funcțiile standard incluse în Marshmallow, Sony aduce aici și o versiune nouă pentru aplicația de cameră foto ce pe hârtie ar trebui să fie mai intuitivă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×