Sony Xperia Z3 Compact Își face apariția din nou În cadrul unor fotografii hands-on

1.124 ori
<b>Sony Xperia Z3 Compact Își face apariția din nou În cadrul unor fotografii hands-on</b>Cu doar o lună înainte de startul show-ului IFA 2014 în cadrul căruia vom vedea o mulțime de noi terminale printre care se numără și device-uri Sony, iată că astăzi un nou astfel de terminal, și anume Xperia Z3 Compact își face apariția...

Cu doar o lună înainte de startul show-ului IFA 2014 în cadrul căruia vom vedea o mulțime de noi terminale printre care se numără și device-uri Sony, iată că astăzi un nou astfel de terminal, și anume Xperia Z3 Compact își face apariția într-o altă serie de fotografii hands-on ce ne prezintă design-ul său.

Aceste numeroase fotografii ne pot sugera faptul că odată cu Xperia Z3, am putea vedea și versiunea Compact lansată oficial, lucru pe care îl vom afla la fața locului. De asemenea, noile imagini ne oferă o privire mai detaliată asupra camerei foto ce va integra un senzor Exmor RS de 20.7 megapixeli și un bliț LED.

Sony Xperia Z3 Compact

Totodată, putem remarca capacele pentru porturi, jack-ul audio de 3.5 mm și butonul de power/unlock. Printre specificațiile vehiculate pentru Xperia Z3 Compact se numără și un display de 4.6 inch, panou ce ar putea oferi o rezoluție HD. Rămâne să vedem ce alte leak-uri vor mai ajunge pe web în următoarea perioadă.

Sony Xperia Z3 Compact Își face apariția din nou În cadrul unor fotografii hands-on

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×