LG reface clipul promoțional pentru G3 Beat În cadrul căruia era remarcat modelul G3 Stylus

1.327 ori
<b>LG reface clipul promoțional pentru G3 Beat În cadrul căruia era remarcat modelul G3 Stylus</b>Probabil și voi vă numărați printre cei care au urmărit clipul promoțional al noului terminal lansat de către LG, și anume modelul G3 Beat, clip promoțional care ne-a oferit o mică surpriză. După cum ați putut observa, în cadrul acestui...

Probabil și voi vă numărați printre cei care au urmărit clipul promoțional al noului terminal lansat de către LG, și anume modelul G3 Beat, clip promoțional care ne-a oferit o mică surpriză. După cum ați putut observa, în cadrul acestui videoclip și-a făcut apariția din “greșeală”și LG G3 Stylus, un phablet de 5.7 inch încă neanunțat oficial.

La doar câteva ore de la postarea acestuia și semnalarea erorii produse, materialul video în cauză a fost eliminat de pe contul de YouTube al companiei. Astăzi, iată că acest clip promo pentru LG G3 Beat este din nou disponibil, cu mențiunea că G3 Stylus nu mai este prezent.

Deși compania sud-coreeană a recurs la această modalitate, eroarea a fost deja produsă, iar terminalul phablet G3 Stylus este deja ca și lansat pe piață. Din câte am văzut, LG pare a aplica aceeași tactică ca și Samsung, mai precis aceea de a lansa numeroase variante ale terminalului flagship lansat pe piață.
​

LG G3 Stylus

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×